De Academy van Slim

De nieuwste telg van de Slim-familie is ‘de Academy van Slim’. Hier vind je binnenkort een videobibliotheek met Pilates en yoga lessen. De lessen die je ook live kunt volgen in de Studio van Slim maar dan op een video zodat je ze thuis kunt doen op het tijdstip dat jij wilt.

Nu al kun je er online programma’s en challenges vinden met verschillende thema’s. De eerste online cursus ‘Samen Slim met Suiker’ staat inmiddels online. Ook zie je hier meer informatie over de videoreeks ‘Zomer in het Vechtdal’ die de zomer èn je matje naar je toe brengt! 

Ik werk graag met het boek van de Foodsisters ‘In 8 weken slank’ en ik gebruik dan ook het boek in samenwerking met weegconsulten èn een online community op Facebook om een goed begin te maken na de vakantie. Ook hier kun je hieronder meer lezen.

Samen Slim bezig zijn!

Je kent dat vast wel.. na een vakantie wordt alles weer ‘normaal’ en word je wanneer je weer een beetje op gang bent gekomen opnieuw geconfronteerd met de dingen die je vóór die vakantie zo graag zou willen zien: een gezond en fit lijf. 

Of misschien staat de zomervakantie wel voor de deur en wil je nog graag in dat leuke jurkje passen..

Maar hoe?

Dat je wat kilo’s kwijt wil, betekent dat je iets moet gaan veranderen en al snel wordt duidelijk dat dat niet alleen je eetpatroon is maar dat je ook wat aan je leefstijl moet gaan doen. 

En dat klinkt heel ingewikkeld en ingrijpend terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn! 

Vanaf 8 april pak ik samen met wie dat wil het boek van de Foodsisters: ‘In 8 weken slank’ weer op. We volgen dan 8 weken lang dit boek. Op de letter.. Want alleen dan kun je ervaren wat het met je doet! Heb je het boek dan kun je zo meedoen maar ik raad aan om tijdens het traject een aantal weegconsulten te boeken zodat je je resultaten kunt meten en feedback krijgt van mij. 

In de winkel van de Academy kun je èn het boek èn de losse weegconsulten en de combinatie daarvan bestellen. Daarnaast heb ik een besloten Facebook groep gemaakt waarin je kunt meekijken en ook je ervaringen, vragen en tips kunt delen. 

Zomer in het Vechtdal

Wil jij tijdens de zomermaanden toch in beweging blijven? Dan is de reeks Zomer in het Vechtdal een goede optie!

In de reeks Zomer in het Vechtdal vind je zes lessen met korte workouts van ongeveer 10 minuten. Per les vind je 10 minuten van een Poweryogales , een Pilatesles en een les Yin yoga. Daarnaast een korte meditatie om de les af te sluiten. Alle losse blokjes zijn natuurlijk ook onderling te combineren. Heb jij zin aan een half uurtje Pilates dan volg je de Pilatesworkouts van 3 verschillende lessen. Simpel!

De lessen zijn in het Vechtdal opgenomen. Ik ben op stap gegaan samen met mijn cameracrew in de vorm van mijn dochter Skye en we hebben op een aantal unieke plekjes in het Vechtdal gefilmd. We zijn bij Erve Vechtdal – de Koesafari geweest, bij Hof van Ems met de boerderijwinkel, in het zand van de Sahara, bij het cultuurhistorisch monument in Varsen, in de tuin bij mijn vriendin Carina en in de Junner Koelanden dichtbij de Vecht. 

Wil je het eens proberen? Dan heb ik nog een teaser opgenomen gewoon bij mij in de tuin in het mooie Arriën. En dat is ook het Vechtdal!

Wanneer je op onderstaande link klikt, kun je nog meer informatie vinden en de reeks of de teaser bestellen.

Samen Slim Met Suiker

Samen Slim met Suiker gaat al eventjes mee. Niet helemaal in deze vorm. Voorheen deden mensen mee aan mijn Sugarchallenge! In het begin van het jaar gingen we gezamenlijk aan de slag om anders om te gaan met je eet- en leefpatroon. In die periode kwamen er geen geraffineerde suikers voorbij, geen E-nummers en geen alcohol.

Een mooi begin van een nieuw jaar! En we doen dat nog steeds alleen nu in een ge-update versie! In de cursus Samen Slim met Suiker gaan we maar liefst 6 weken avonturen wat zo’n ander eetpatroon met jou en je lichaam doet. De cursus is online maar ik adviseer wel om gebruik te maken van de weegmomenten zodat ik je ook in levende lijve kan ondersteunen. Voor meer informatie en aanmelden kun je onderstaande link volgen.