Slim Gezond Gewicht

Het feit dat je nu deze tekst leest op de website van Slim Gezond Gewicht betekent dat je de stap hebt genomen om op zoek te gaan naar hulp bij de problemen met je gewicht. Dat is heel Slim! Veel mensen vinden dat ze het allemaal zelf best moeten kunnen en dat kan ook prima maar het is wel fijn dat je eventjes op weg wordt geholpen. Uiteindelijk moet je het ook zelf gaan doen maar we gaan samen kijken welke manier het beste bij jou past.

Slim Gezond Gewicht begeleidt mensen naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Vaak hoort daar een ander gewicht bij dan dat mensen op dit moment hebben.. En dan komen er termen om de hoek als ‘afvallen’ en ‘diëten’ waardoor het hele verhaal in een negatief daglicht komt te staan. Want de eerste gedachte is vaak dat er dan helemaal niets meer mag..

Dat vinden we bij Slim Gezond Gewicht dan weer niet zo Slim.. Je moet ook leven toch? Vaak heb je een gezin en moet je rekening houden met andere personen. Misschien kunnen sommige van hen ook wel een paar kilootjes missen maar dat is natuurlijk niet de insteek. Het is dan veel Slimmer om eerst eens te gaan kijken wat er zichtbaar is in het huidige Eetpatroon, vervolgens hier al aan te sleutelen en daarna kijken wat we kunnen doen om er een gezonder Eetpatroon van te gaan maken. Als je gezinsleden ongemerkt een tikje gezonder mee gaan eten dan is dat mooi meegenomen toch?

In ben er van overtuigd dat niet bewegen geen optie is. Dat past mooi bij de Studio van Slim maar ook voor het traject bij Slim Gezond Gewicht. Op het moment dat jij de stap hebt gemaakt om op zoek te gaan naar hulp bij je probleem ben je in beweging gekomen. Op het moment dat je actie onderneemt is er ruimte voor verandering. En nu is het zaak dat je in beweging blijft! Hardlopers zijn doodlopers maar stilstaan is achteruit gaan dus nu is belangrijk om daar een balans in te vinden.

Dat hoeft niet alleen. Dat doen we samen. Je krijgt bij dit traject veel inzicht in je eigen Eetpatroon en ook hoe je dit kunt aanpassen. Op een manier die bij jou past.

Aangezien het best een persoonlijk traject gaat worden, is het van belang dat er een klik bestaat tussen jou en mij. Ik nodig je dan ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek zodat ik kan vertellen hoe ik te werk ga en jij wat je verwachtingen zijn.

Ik ben een gediplomeerde gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Deze registratie betekent een stukje kwaliteitsbewaking en eveneens de mogelijkheid tot het (gedeeltelijk) declareren van de factuur bij veel ziektekostenverzekeraars.

Tarieven

Slim Gezond Gewicht werkt met consulten. Het eerste consult duurt ongeveer een uur en daarin worden gegevens verzameld en een nulmeting gedaan. Bij een vervolgconsult krijg je een weekmenu, informatie over onderwerpen die relevant en een weegmoment. Dit consult duurt ongeveer een half uur.

Intake consult

€ 60

Vervolg consult

€ 30

Weegconsult

€ 20

Het weegconsult wordt ingezet op het moment dat je je streefgewicht – bijna – hebt bereikt maar toch even af en toe wilt komen checken. Dit consult duurt 20 minuten. Bij alle consults krijg je een samenvatting en een advies en de weeggegevens verwerkt in jouw eigen tabel.