Welkom bij de Studio van Slim

‘Stilstaan is geen optie…’ is het motto van Mariëtta. In beweging komen en blijven bewegen is op elk vlak belangrijk. Dat is zo wanneer je je levensstijl wilt veranderen maar ook wanneer je flexibeler wilt zijn of meer conditie wilt opbouwen. Eigenlijk moet je voor alles actie ondernemen, in beweging komen, om te kunnen veranderen. Misschien soms meer in je hoofd dan letterlijk maar er moet iets gebeuren. Vanzelf gaat het niet..

Mariëtta is al ruim 15 jaar specialist op het gebied van Pilates en Poweryoga en dit vind je dan ook terug in het lesrooster. Inmiddels staan er ook Yin Yoga lessen op het rooster.

Toen de mogelijkheid zich aanbood in de vorm van een eigen ruimte in het mooie buitengebied van het Vechtdal was het dan ook geen hogere wiskunde om die kans met beide handen aan te pakken.

De Studio van Slim is een kleinschalige studio waar geen plek is voor grote groepen mensen. Juist daardoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. En dat past helemaal in de visie op bewegen van Slim!

Lesrooster

Maandag – locatie Dalfsen09.00 uur – Pilates
Maandag – de Studio van Slim18.30 uur – Pilates voor Zwangeren
Maandag – de Studio van Slim19.45 uur – Pilates
Dinsdag – de Studio van Slim07.00 uur – Yin yoga |
Poweryoga
Dinsdag – de Studio van Slim09.00 uur – Pilates
Dinsdag – de Studio van Slim19.00 uur – Body & Mind
Woensdag – de Studio van Slim08.45 uur – Pilates
Woensdag – de Studio van Slim10.15 uur – Yin yoga
Donderdag – de Studio van Slim09.00 uur – Pilates
Donderdag – de Studio van Slim19.30 uur – Body & Mind

Privélessen zijn op afspraak.

Pilates

Pilates is een vorm van bewegen waar iedereen zich wel in kan vinden. Vaak ga je ‘van je voeten af’ dus lig of zit je op je matje. Dit zorgt ervoor dat de bewegingen geen last hebben van jouw lichaamsgewicht of dat nu groot of klein is. Je valt niet om want je zit al.. De oefeningen worden heel precies uitgevoerd met je ademhaling als rode draad.

Poweryoga

Ook hier is je ademhaling heel belangrijk! Je volgt bij Poweryoga de flow van je ademhaling en deze gebruik je om je lichaam veilig en vloeiend door de bewegingen te loodsen. Bij deze vorm van yoga word je lekker warm en werk je aan flexibiliteit en kracht. Op een manier die bij jou past.

Yin yoga

Over flexibiliteit gesproken: yin yoga werkt ook aan je flexibiliteit maar veel meer door lang in een houding te blijven en daardoor je lichaam de tijd en de kans te geven om de lengte in je lijf weer terug te vinden. Ieder lichaam is anders en iedereen volgt zijn eigen pad. Ook bij deze vorm van yoga. In goed overleg met je lijf werk je toe naar een flexibel en ontspannen lichaam.

Body & mind

Bij de body & mind les gaan we voor een combinatie van Pilates en poweryoga. De flow van de poweryoga gecombineerd met de technische Pilates oefeningen voor je core. Een uitdagende combi!

Zwangerschap Pilates

De meeste vrouwen zijn tijdens hun zwangerschap allesbehalve ziek.. Ze moeten alleen soms op zoek naar een andere manier van bewegen! Dat is best even zoeken maar bovengenoemde lessen kun je heel lang tijdens de zwangerschap blijven doen. Juist door de kleinschaligheid van de Studio is het prima te doen om iemand in de les te begeleiden die haar oefeningen hier en daar een beetje moet gaan aanpassen. En soms hoeft dit helemaal niet! Wil je wèl specifiek een Pilatesles voor zwangeren volgen dan verwijs ik je graag naar de Academy van Slim waar je online kunt kiezen uit verschillende lessen waaronder een specifieke Pilatesles voor zwangeren.

Tarieven

De Studio van Slim werkt vanaf juni 2024 met een abonnement waarbij je per maand betaalt voor je lessen. We gaan uit van 40 lesuren per jaar – vaak zijn dat er wel een paar meer.. – en die weken betaal je verdeeld over 12 termijnen. Het kan dus voorkomen dat je in de zomermaanden niet veel lessen hebt en toch abonnementsgeld moet betalen. Dat klopt maar verdelen over 12 gelijke termijnen is het makkelijkst!  Je hebt dan voor één les in de week een matje gereserveerd. Wil je vaker komen dan maken we daar een speciale prijs voor.  Een abonnement kost € 40,- en dit wordt één keer in de maand geïncasseerd. Dat kan contant maar meestal gaat dit middels een betaalverzoek. Kun je een keertje niet dan is inhalen altijd een optie. 

Wil je een privéles boeken dan kan dat ook. Een uur les, één op één, kost € 60,-. Die kun je dan in overleg zo invullen als jij wilt. Wil je iets waar je tegenaan loopt in de les een keertje extra uitdiepen dan is dit een goede mogelijkheid.

Abonnement per maand

€ 40

Privéles

€ 60

De Studio van Slim als vakantiewoning

De Studio van Slim is ook te boeken als vakantiewoning. In de schoolvakanties en de weekenden is de Studio van Slim beschikbaar als vakantiewoning. De Studio van Slim is te boeken via Airbnb, Natuurhuisje en  via Booking.com.