Beeldje

Daar staat ze dan: in het middelpunt. Een klein beeldje dat ik ooit van een leerling heb gekregen. Ze zei toen ze het aan mij gaf dat het voor haar niet meer diende maar dat ze dacht dat ik er meer aan zou hebben.
Op dat moment vond ik het vooral een lief gebaar en ik ben nooit vergeten dat ze het aan me gaf en met die woorden. Het allereerste dat ik mee heb genomen toen mijn Studio klaar was, was dit beeldje.
Aan het begin van elk jaar dient zich als vanzelf een motto aan.. Dit jaar was dat: ‘Eerst geloven en dan zien..’ En het heeft de nodige moeite gekost, kan ik je vertellen om daar aan vast te houden want andersom zit toch echt ergens stevig verankerd.
Maar het is gelukt en dat waar ik heel zeker in geloofd heb dit jaar staat op het punt om zichtbaar te worden.
Vanochtend antwoordde ik op een berichtje met de woorden: ‘Alles valt op z’n plek. Soms duurt het even..’ En toen ik daarna binnen kwam in mijn Studio om me voor te bereiden op mijn les, keek ze me aan. Als ze had kunnen praten, had ze gezegd: ‘Zie je nou wel! Heb vertrouwen in jezelf en alles om je heen. Je kunt dit! Kijk nou wat je al voor elkaar hebt gekregen!’
Soms zien mensen om je heen veel eerder dan jij zelf wat je in je mars hebt. En als je dan vooral blijft geloven en voor je blijft zien waar je heen wilt dan kan je pad daar naar toe maar zo een verrassende reis worden!
Meld je via de website aan voor mijn nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe dingen: slimgezondgewicht.nl.