Onderweg naar een gezonde levensstijl.

Slim Gezond Gewicht

Slim Gezond Gewicht houdt zich bezig met het begeleiden van mensen naar een gewicht dat bij hen past. Samen kijken we wat dat gewicht dan wel niet zou moeten zijn en hoe we dat kunnen gaan bereiken. Meestal gaat het om mensen die graag gewicht willen verliezen maar soms kan het ook heel lastig zijn om zelf je gewicht te verhogen.

De Studio van Slim

De Studio van Slim werkt een beetje in het verlengde van Slim Gezond Gewicht. Besluit je dat je je beweegpatroon moet aanpakken en weet je niet goed hoe dan kun je dit gaan doen bij de Studio van Slim. Kleinschalig, niet teveel mensen zodat je de aandacht krijgt die je nodig hebt. Ook wanneer je niet een traject volgt bij Slim Gezond Gewicht ben je uiteraard van harte welkom bij één van de lessen.

De Academy van Slim

De Academy van Slim is de online tak van de familie. In de Academy van Slim kun je online lessen volgen. Dit zijn lessen die je in de Studio van Slim ook vindt maar bijvoorbeeld ook workshops of de basics van Pilates en yoga. Ook biedt Slim Gezond Gewicht hier cursussen en challenges aan die je allemaal online kan volgen. 

Wat klanten zeggen over Slim Gezond Gewicht

Ik riep altijd “ik moet een andere levensstijl hebben en niet meer die diëten!”. Want altijd viel ik terug in mijn oude patroon VRETEN! Wat mijn ogen opende tijdens de cursus was dat we juist geen light producten eten maar juist volle producten zoals roomboter of volle yoghurt. Laat de foute vetten staan, en probeer te minderen met suikers. Mensen om me heen vragen nu hoe ik het doe dat afvallen en dan kan ik zeggen dat ik gewoon eet! Mijn kinderen en man hebben er ook belang bij.

5/5

De combinatie aanpassen van eetgewoontes en bewegen is de combinatie! Dit vind ik heel erg goed en Slim Gezond Gewicht is m.i. vakbekwaam op beide gebieden. Heb ik mijn persoonlijk doel bereikt… Nee, nog niet maar ik ben bewust gemaakt van het een en ander wat als reactie geeft dat ik in gewicht langzaam naar beneden ga maar vooral al veel cm verloren heb.

5/5